AcasăPoliticaPonta, la urne alaturi de familie: Am votat pentru ca toate mamele...

Ponta, la urne alaturi de familie: Am votat pentru ca toate mamele si bunicii nostri sa traiasca intr-o tara mai buna

Candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC la prezidentiale si-a exprimat, duminica dimineata, optiunea electorala in cadrul celui de-al doilea tur al scrutinului pentru Cotroceni.

Ca si pe 2 noiembrie, Victor Ponta a venit la sectia de votare impreuna cu sotia, Daciana, si primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Insa, spre deosebire de primul tur al alegerilor, in aceasta duminica, alaturi de sotii Ponta s-au aflat si cei doi copii ai familiei, Andrei si Irina.

La iesirea din sectia de votare, actualul premier a sustinut ca a votat, printre altele, pentru ca toti copiii sa aiba un viitor in Romania. „Astazi am votat pentru ca toate mamele si bunicii nostri sa poata sa traiasca intr-o tara mai buna, (…) pentru ca toti copiii sa poata sa invete, sa poata sa aiba un viitor in Romania”. (…) Sunt increzator si foarte constient de responsabilitatea pe care o sa o am”, a fost mesajul trimis de Ponta, la plecarea de la scoala 17 din Capitala, unde a votat.

Peste 18, 2 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati la urne, in aceasta duminica, pentru a alege noul presedinte. Sectiile de votare s-au deschis la ora 7 si se vor inchide la ora 21. In cursa pentru Cotroceni au ramas doi candidati- Victor Ponta (alianta electorala PSD-UNPR-PC) si Klaus Iohannis (Alianta Crestin Liberala).

author avatar
Cristina Stefan
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger