AcasăPoliticaPonta-Iohannis, atacuri in cea de-a doua confruntare televizata: plagiat vs. incompatibilitate

Ponta-Iohannis, atacuri in cea de-a doua confruntare televizata: plagiat vs. incompatibilitate

Victor Ponta si Klaus Iohannis au profitat de intalnirea televizata gazduita de un post de stiri pentru a se ataca reciproc, cu doar cateva zile inainte de turul doi al prezidentialelor.

In timp ce Iohannis a lasat sa se inteleaga ca, avand in vedere ca Ponta a fost acuzat de plagiat, in cazul lucrarii sale de doctorat, actualul premier ar fi trebuit sa se retraga din politica, nici candidatul aliantei PSD-UNPR-PC nu s-a lasat mai prejos, exprimandu-si parerea ca liderul liberal nu ar fi trebuit sa candideze la presedintie inainte de a-si lamuri in justitie chestiunea legata de acuzele ANI in legatura cu starea de incompatibilitate constatata in cazul primarului sibian.

„Daca cineva care isi scrie lucrarea de doctorat coapiaza, este o problema proportional mai mare si se numeste ‘plagiat’. Oriunde in lume, cineva care este prins ca a plagiat, dintre politicieni, este obligat – prin clasa politica – sa se retraga din politica. La noi, unul dintre acestia doreste sa fie presedintele Romaniei”, a sustinut Iohannis, miercuri seara, la postul B 1 TV.

In clipa urmatoare, Victor Ponta a replicat taios: „Despre plagiat vreau sa va spun un lucru. M-am dus la ICCJ (Instanta Suprema-n.r), care mi-a dat o hotarare definitiva si irevocabila. Dumneavoastra ati fugit de ICCJ, pentru a va judeca, apropo de ANI. Eu nu as fi candidat in locul dumneavoastra. E o diferenta fundamentala intre noi”.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger