AcasăPoliticaPonta-Iohannis, a doua dezbatere TV: Oare Basescu i-a prostit pe romani cand...

Ponta-Iohannis, a doua dezbatere TV: Oare Basescu i-a prostit pe romani cand v-a pus premier? Pe mine m-a refuzat!

Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni au fost prezenti, miercuri seara, la a doua confruntare televizata consecutiva. Atat Ponta, cat si Iohannis au profitat de moment pentru a-si „intepa” adversarul din lupta pentru prima functie in stat.

Nu putini au fost cei care au remarcat faptul ca daca la Realitatea TV candidatul ACL a parut mai putin incisiv, miercuri seara, la postul B 1  TV, Klaus Iohannis a raspuns mai rapid si mai ferm atacurilor venite din partea contracanditatului sau.

La fel s-a intamplat si in momentul in care candidatul aliantei electorale PSD-UNPR-PC a sustinut ca vede o asemanare intre Iohannis si actualul sef al statului, Traian Basescu. Liberalul nu a stat prea mult pe ganduri si i-a replicat taios sefului Guvernului, amintindu-i ca Basescu a fost cel care l-a numit pe Ponta prim-ministru, in timp ce pe Iohannis l-a refuzat pentru aceasta functie. „Da’ l-ati studiat foarte bine pe Traian Basescu… Acum l-am vazut pe Basescu din nou, acelasi fariseism, incredere ca ii prosteste pe romani din nou. Voi trai in Romania fara Basescu si Iohannis”, i-a transmis Ponta contracandidatului sua in cursa pentru sefia statului.

Moment in care Iohannis a vrut sa stie de la Ponta cum isi explica acesta din urma ca seful statului l-a pus in fruntea Executivului. „Oare domnul Basescu i-a prostit pe romani cand v-a pus premier? Pe mine m-a refuzat, pe dumneavoastra v-a pus!”, a replicat Iohannis, la finele confruntarii de miercuri seara, de la B 1 TV.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger