AcasăPoliticaPonta, invidios pe Blaga: Are procentul mic, dar mai vioi!

Ponta, invidios pe Blaga: Are procentul mic, dar mai vioi!

Luat la rost de pesedisti, pe motiv ca il resusciteaza fara rost pe Dan Diaconescu, Victor Ponta a dat vina pe Vasile Blaga: ”Are 12% dar conduce, practic, cam toate consiliile judetene”.

Victor Ponta ii poarta sambetele lui Vasile Blaga, dupa ce a vazut cat de bine se misca la nivel local PDL-ul, chiar daca are un procent mic

Alierea PNL-ului cu PDL a lasat PSD-ul cu ochii-n soarele opozitiei in mai toate consiliile judetene. Pentru a evita dezastrul, Victor Ponta si Liviu Dragnea au dat fuga la Dan Diaconescu, caruia i-au cerut mana la pachet cu consilierii PPDD. Prinzand din zbor ocazia, senzationalul DD-TV n-a zis nu ciocoilor, dar a si reinceput imediat sa se autointituleze ”viitorul presedinte” al tarii. Iar cum povestea prezidentiala din toamna a devenit una de cosmar pentru pesedisti, acestia au sarit in capul lui Victor Ponta, reprosandu-i ca l-a reactivat politic pe Diaconescu.

Vasile Blaga

Reprosurile l-au scos din sarite pe liderul PSD, care le-a explicat pe sleau colegilor de partid cum stau lucrurile: coabitarea PNL-ului cu PDL ne arunca in opozitie in mai toate consiliile judetene. Realitate recunoscuta si public de Ponta, care insa, culmea, da vina nu pe liberali, ci pe pedelisti: ”La nivel local, domnul Blaga, cu 12%, conduce practic cam toate consiliile judetene”. Dupa ce si-a manifestat resentimentele fata de liderul PDL, Ponta a aruncat o parte din responsabilitate si asupra fostilor sai amici liberali: ”In multe consilii judetene PNL si PDL detin majoritatea, pentru ca au intrat multi consilieri liberali pe lista USL si acum ce sa facem? Asta e!”.

author avatar
Simona Badulescu
760 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger