AcasăPoliticaPonta, intrebat daca a vorbit recent cu Hrebenciuc: O sa cititi la...

Ponta, intrebat daca a vorbit recent cu Hrebenciuc: O sa cititi la DNA

Liderul social-democrat sustine ca nu isi aminteste daca a vorbit recent cu liderul democratilor din Camera, PSD-istul Viorel Hrebenciuc.

Motivand ca a vorbit cu multa lume, Ponta n-a dat un raspuns precis la intrebarea jurnalistilor care au vrut sa stie daca premierul a vorbit in ultima perioada cu Hrebenciuc, depre care DNA a anuntat, luni, dupa audierea acestuia din urma, ca s-a dispus urmarirea penala a deputatului. „Habar n-am, probabil. Nu mai stiu, vorbesc cu foarte multa lume. O sa cititi la DNA, da?”, a sunat raspunsul lui Victor Ponta.

Mai mult, primul-ministru a sustinut ca e interceptat inca de cand a devenit lider al partidului din partea caruia candideaza la presedintie. „Eu sunt in interceptari de cand sunt presedinte la PSD, din 2010”, a adaugat, zambind, primul-ministru.

Potrivit DNA, vicepresedintele Camerei, Viorel Hrebenciuc, este urmarit penal intr-un nou dosar. Procurorii il acuza de „instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii; trafic de influenta, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, cumparare de influenta”.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger