AcasăPoliticaPonta, inainte de CEx: PSD nu este impartit in doua tabere. Voi...

Ponta, inainte de CEx: PSD nu este impartit in doua tabere. Voi sprijini conducerea partidului

Premierul Ponta, cel care, pana recent, a avut prima functie in PSD, fotoliu de pe care, insa, a anuntat ca a decis sa se retraga temporar, nu a vrut sa spuna pe cine anume va vota in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al partidului, cursa in care s-au inscris actualul lider interimar, Rovana Plumb, si Liviu Dragnea.

Mai mult decat atat, Ponta a tinut sa sublinieze, inainte de a intra in sala de sedinta, unde, in jurul orei 15 a si inceput, miercuri, CExN al PSD, ca in partid nu sunt bisericute, cum s-a tot speculat in ultimele zile, ci ca in formatiune domina, ca si pana acum, unitatea. „PSD nu este impartidt in doua tabere, este si va fi unit si dupa votul de astazi (miercurin.r). Important este ca suntem un partid -primul ca forta politica si electorala a tarii, ca guvernam. Cred ca, atunci cand se va trage linie, va fi una dintre cele mai bune perioade de guvernare”, a insistat Ponta.

Si, mergand pe ideea ca nu ar exista tabere si favoriti inaintea cursei si a votului din sedinta CExN, Ponta a sustinut, in concluzie, ca va prijini conducerea social-democrata, indiferent de numele castigatorului sefiei interimare a Partidului Social Democrat. „Ii asigur (…) ca ii voi sprijini cu toate fortele pentru activitatea guvernamentala (..) Mai departe, restul lucrurilor le veti afla la final (…) Eu voi sprijini conducerea PSD, pentru ca toata lumea, si Rovana, si Liviu si toti ceilalti m-au sprijinit ca lider al PSD”, a conchis Ponta.

Cititi si: Rovana Plumb, declaratii inainte de comitetul Executiv al PSD: Am toata convingerea ca va castiga…

Dragnea, inainte de sedinta in care se alege seful interimar al PSD: „Astazi trebuie sa castige…”

PSD-istii isi aleg, azi, presedintele interimar, in cadrul CEx. Doi candidati in cursa, pana acum

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger