AcasăPoliticaPonta: In Parlament nu ne poate da jos PNL-ul. Daca ne da...

Ponta: In Parlament nu ne poate da jos PNL-ul. Daca ne da jos DNA-ul, asta e!

Convins de reusita partidului sau in alegerile din 2016, dar, inainte de orice, sigur pe majoritatea pe care o detine in Parlament, Ponta spune ca liberalii nu au nicio sansa sa dea jos guvernul pe care il conduce.

Entuziasmat de reusitele guvernului, la trei ani de cand se afla in fruntea Executivului, Victor Ponta – premier si, totodata, lider al PSD- a facut, de aceasta data in fata colegilor de partid, o trecere in revista a principalelor realizari ale institutiei, multumindu-le, totodata, social-democratilor pentru ca l-au sustinut si au contribuit la acestea. S-a intamplat in cadrul unei reuniuni ce a avut loc joi dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului.

„Terminam guvernarea cu crestere economica”, a anuntat, din capul locului, Ponta. Printre aspectele pozitive pe care seful Executivului a tinut sa le evidentieze au fost reducerea TVA-ului, Codul Fiscal, amintind despre apropiata finalizare a Masterplanului pe Transport, dar si despre Legea Salarizarii, aflata, de asemenea, in lucru. „Cred ca sunt foarte putine guverne – poate doar guvernul PSD 200-2004 -care pot sa spuna ca si-au indeplinit in proportie de 90% tot ce au promis”, a concluzionat premierul.

Nu in ultimul rand, primul-ministru s-a declarat convins ca social-democratii vor reusi sa castige alegerile, in 2016. Insa pana atunci, din ce a precizat premierul, nu au emotii ca liberalii vor schimba aceasta situatie. Singurii care ar putea modifica aceast lucru ar fi procurorii anticoruptie, da de inteles primul-ministru. „Vreau sa va asigur ca acest guvern isi va face treaba. In Parlament nu ne poate da jos PNL-ul, daca ne da jos DNA-ul, asta e. Partidul nostru rezista in orice conditii. Dar in Parlament, majoritatea functioneaza”, a punctat Ponta.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger