AcasăPoliticaPonta, in carje la inaugurarea unui nou tronson al Autostrazii Nadlac-Arad

Ponta, in carje la inaugurarea unui nou tronson al Autostrazii Nadlac-Arad

Noul segment al autostrazii, in lungime de 10 kilometri, a fost inaugurat, sambata la pranz, in prezenta sefului Guvernului, dar si a unui vicepremier ungar.

In conditiile in care a anuntat, zilele trecute, ca se va stradui sa ajunga la acest eveniment, desi a revenit in tara, de la recuperarea necesara dupa operatia suferita la genunchi, in Turcia, abia miercuri, Victor Ponta a fost prezent la inaugurarea Autostrazii Nadlac-Arad, chiar daca a fost nevoit sa se sprijine in carje, ba mai mult, sa se si aseze pe un scaun, in mai multe momente ale ceremoniei organizate la Arad. „De azi, pentru prima oara in istoria noastra, suntem si noi conectati prin autostrada de Uniunea Europeana. Vream sa ramanem acest guvern (…) ca, in sfarsit, dupa 25 de ani, se fac lucruri concrete pentru infrastructura din Romania„, a declarat premierul, la finele evenimentului.

Este vorba despre inaugurarea Autostrazii Nadlac-Pecica-Arad, inceputa in 2013, mai precis despre lotul II al Autostrazii Nadlac-Arad, cel cuprins intre localitatile Pecica si Arad, dar si despre noul punct de control de la granita cu Ungaria.

E important de mentionat ca, in conditiile in care, la finele anului trecut, odata cu inaugurarea promului lot al Autostrazii amintite, au fost deschisi circulatiei si sase kilometri din Lotul II al Autostrazii Nadlac-Arad, in cursul zilei de sambata vir fi dati in uz restul de 10 kilometri din sectorul in cauza.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger