AcasăPoliticaPonta il baga si pe Antonescu in scandalul privind ascultarea telefoanelor

Ponta il baga si pe Antonescu in scandalul privind ascultarea telefoanelor

Victor Ponta l-a tarat si pe Crin Antonescu in disputa privind ascultarea telefoanelor care folosesc cartele pre-platite

Proiectul de lege promovat de Sebastian Ghita, care prevede ascultarea telefoanelor care folosesc cartele prepay, a primit binecuvantarea premierului Victor Ponta.

Victor Ponta l-a tarat si pe Crin Antonescu in disputa privind ascultarea telefoanelor care folosesc cartele pre-platite
Crin Antonescu

In timp ce liberalul Sorin Rosca Stanescu a afirmat ca propunerea lui Ghita este ”o imbecilitate” si ca senatorul PSD are ”un deficit de inteligenta”,  seful Executivului a declarat ca va sustine acest act normativ. Avand in vedere ca subiectul este unul controvestat – multi parlamentari exprimandu-si deja rezervele fata de o astfel de masura – Victor Ponta s-a gandit sa-i faca un pustiu de bine colegului Crin Antonescu si sa-l arunce si pe el in valtoarea dezbaterilor.

”Nu doar ca o sustin (legea – n.r). Eram in CSAT, daca nu ma insel, era in perioada mandatului interimar al domnului Antonescu, domnia sa era presedinte interimar, eu eram prim-ministru, erau toti ministrii acolo si a fost adoptata aceasta decizie imediat dupa atentatul din Bulgaria. Acolo, in Bulgaria, atentatorii au folosit cartele pre-platite. (…) De atunci am progresat in ceea ce priveste procedurile de implementare, pentru ca in acest moment sunt peste zece milioane de cartele pre-platite si evident ca nu poti sa retroactivezi. Insa e o decizie din luna august anul trecut”, a explicat premierul Ponta.

[poll id=”555″]

author avatar
Adelina Ionicel
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger