AcasăPoliticaPonta il acuza pe Rares Bogdan ca ar fi ofiter acoperit. Reactia...

Ponta il acuza pe Rares Bogdan ca ar fi ofiter acoperit. Reactia jurnalistului nu s-a lasat asteptata!

Odata ce seful Guvernului l-a acuzat, marti, pe jurnalistul Realitatea TV ca ar fi ofiter acoperit, deranjat de modul in care a fost mediatizata recenta sa vacanta in strainatate, Rares Bogdan a reactionat, prin intermediul internetului.

Comentariul postat pe contul de Facebook al lui Bogdan a aparut la cateva ore dupa ce Ponta a afirmat ca ” de cand dl Turcescu s-a deconspirat, a ramas doar dl Rares Bogdan, ofiter acoperit, care prezinta aceste lucruri”, amintind de chestiunea legata de nota de plata si bauturile consumate in seara in care Ponta si cativa apropiati ar fi petrecut intr-un club de fite din Dubai, aspecte care au reiesit din bonul dat publicitatii de jurnalistul respectiv.

Odata ce in dreptul sau a aparut catalogarea de „ofiter acoperit”, jurnalistul clujean a scris, pe reteaua de socializare, un comentariu lung si usturator la adresa actualului premier.  „Am devenit tinta directa a lui Victor Ponta. Asa raspunde premierul Romaniei la comentariile si dezvaluirile mele si ale romanilor din diaspora, vis-a vis de prezenta lui in Dubai. La cat sunt eu de vorbaret si „descoperit”, cine sa ma ia pe mine sa joc un rol sub acoperire? :)) Domnul Ponta considera probabil ca cei 3 milioane de romani din afara granitelor sunt toti ofiteri acoperiti, pentru ca pozele primite de mine pe reteaua de socializare Facebook sunt de la doi romani. „, isi incepe ziaristul replica adresata primului-ministru.

Bogdan neaga categoric varianta ca ar fi fost ofiter acoperit . „Domnul Ponta, pentru a iesi din aceasta ecuatie, incearca sa arunce cu noroi. Sa fie lucrurile clare: daca as fi fost ofiter de informatii as fi fost cat se poate de mandru de aceasta chestiune, dar lucram intr-o structura de informatii, nu in presa. Mergeam in SRI, la SIE, la 0962, la alte structuri. Atata vreme cat lucrez in presa sunt jurnalist, asta nu intelege domnul Ponta”, insista ziaristul Realitatea Tv.

Nu in ultimul rand, Rares Bogdan sustine ca alte lucruri ar fi trebuit sa explice preierul, la intoarcerea din vacanta. „Astfel de lucruri il descalifica pe domnul Ponta. El ar fi trebuit sa spuna lucruri mult mai simple: de ce nu au putut vota romanii din diaspora, si sa nu dea explicatii puerile. Trebuia sa ne explice de ce a mintit ca merge cu familia pentru a se odihni – si am apreciat acest lucru – si in realitate dantuia in doua dintre cele mai exclusiviste si scumpe cluburi din Abu Dhabi si Dubai. De ce ne-a explicat ca va merge alaturi de familie pentru a se retrage, dar dansul era langa Sebastian Ghita si langa o bruneta focoasa. Daca domnul Ponta doreste sa ma faca sa vorbesc, credeti-ma ca il ajut mai mult decat Traian Basescu sau Ludovic Orban sa ii fie rusine sa iasa pe strada”, incheie jurnalistul.

Sursa foto: Facebook/Rares Bogdan

author avatar
eNational
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger