AcasăPoliticaPonta ii da lectii de bune maniere politice lui Antonescu: Crin, pupa...

Ponta ii da lectii de bune maniere politice lui Antonescu: Crin, pupa baronu’ ca sa ai noroc tot anu’!

Victor Ponta si-a luat in serios rolul de agent electoral al lui Crin Antonescu. Nu pentru ca si-ar dori cu adevarat sa-l vada instalat la Cotroceni, ci din obligatie.

Victor Ponta il invata pe liderul PNL cum sa se puna bine cu baronii PSD
Crin Antonescu

Liderul social-democrat a ales sa ignore vocea propriului partid si sa defileze mai departe cu Antonescu pe post de prezidentiabil.  O miscare inteligenta, prin care Ponta demonstreaza ca este un om de cuvant. Ca sa para si mai convingator, presedintele PSD ii da chiar si o serie de sfaturi utile colegului de USL. Concret, Ponta il invata pe Antonescu cum sa intre pe sub pielea baronilor PSD, singurii capabili sa incline balanta la vot. ”Crin Antonescu, daca doreste sa ajunga in cea mai importanta functie in stat, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti reprezentantii si simpatizantii PSD”, a afirmat Victor Ponta. Cu alte cuvinte, Antonescu trebuie sa faca plecaciuni in fata liderilor locali ai PSD, pentru a le castiga sprijinul.

”Daca domnul Antonescu va continua sa vorbeasca de rau de PSD, liderii locali vor ridica piciorul de pe pedala de acceleratie anul viitor si nu se vor mai implica in campania pentru alegerile prezidentiale”, a mai spus liderul social-democrat.

[poll id=”637″]

author avatar
Adelina Ionicel
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger