AcasăPoliticaPonta ii cere presedintelui Basescu o intalnire pe tema Bugetului

Ponta ii cere presedintelui Basescu o intalnire pe tema Bugetului

Seful Executivului i-a adresat sefului statului, marti, prin intermediul unei scrisori, rugamintea de a stabili o data pentru a avea o intrevedere pe tema legii Bugetului, urmare a suspendarii acordului cu FMI.

„Avand in vedere efectele negative ale suspendarii de facto a acordului Romaniei cu institutiile financiare internationale si repercusiunile posibile ale neadoptarii Bugetului de stat si a Bugetului asigurarilor sociale pentru anul 2014, va rog sa fiti de acord sa aveo o intalnire pe aceasta tema in vederea identificarii solutiilor de deblocare a acestei situatii”, suna textul scrisorii adresate de premier sefului statului.

Totodata, in documentul mentionat, Victor Ponta ii solicita liderului de la Cotroceni sa stabileasca o data pentru aceasta intrevedere, propunand ca Traian Basescu sa permita participarea, la intalnirea in cauza, a guvernatorului BRN, Mugur Isarescu, a ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu, dar si a ministrului delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

Presedintele Basescu a anuntat, luni seara, intr-o declaratie de presa de la Cotroceni, ca nu va aproba Memorandumul cu FMI, respingand acciza suplimentara propusa pentru carburanti.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger