AcasăPoliticaPonta: Guvernul este al Romaniei, nu e nici al Teleormanului, nici pe...

Ponta: Guvernul este al Romaniei, nu e nici al Teleormanului, nici pe persoana fizica

Primul gest al candidatul Liviu Dragnea a fost sa dea de pereti cu Ion Iliescu si Victor Ponta

Afirmand cu subiect si predicat ca sustine actualul Cabinet si pe Sorin Grindeanu premier, Victor Ponta a trimis o prima sageata catre seful SPD, spunand ca ministrii „care nu si-au facut treaba” nu ar fi fost nominalizati de primul-ministru, ci de catre Dragnea insusi.

Daca tot nu va fi prezent la CEx-ul PSD-ului de miercuri, motivand ca nu a fost invitat si ca „nu se duce nicaieri neinvitat”, fostul premier si-a facut cunoscute parerile pe marginea evaluarii activitatii Guvernului inca de marti, de la Parlament, prin intermediul presei. „Sper ca Guvernul Grindeanu, primul-ministru Grindeanu sa-si continue activitatea si sa nu ne facem de ras”, a subliniat Ponta.

Si de parca nu ar fi fost destul de clara prima sageata trimisa in directia liderului PSD, fostul sef al Executivului i-a mai directionat un mesaj cat se poate de categoric. „Sa se obisnuiasca cu ideea ca Guvernul este al Romaniei, nu e nici al Teleormanului, nici pe persoana fizica (…) daca sunt probleme cu ministrii, sa-i schimbe pe ministri. Eu sustin Guvernul, vad ca altii il ataca”, a punctat Victor Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
258 afisari

1 COMENTARIU

  1. Romanii trebuie sa afle DE CE ROMANIA ESTE CONDUSA DE CATRE OLIGARHI si BORFASI.
    România a intrat în punctul mort imediat dupa 1989(strainii stiu mai de mult treaba asta), DUPA CE MAFIOTII SI TRADATORII DE NEAM AU CAPTURAT ROMANIA.
    – IN CE TARA DIN FOSTUL C.A.E.R. S-A MAI INTAMPLAT CE S-A PETRECUT IN RO IN 1989 CU MII DE MORTI, TERORISTI SI CU IMPUSCAREA SEFULUI STATULUI SI A SOTIEI SALE ???
    – IN CE TARA S-A DISTRUS ECONOMIA SI INDUSTRIA DUPA 1989???
    – IN CE TARA SE VIND PAMANTUL SI PADUREA TARII LA BUCATA SAU LA TARABA???
    – IN CE TARA S-AU DISTRUS PADURILE, fauna si piscicultura CA IN RO???
    – IN CE TARA ALESII POPORULUI SUNT IMPOSTORI, SEMIDOCTI, MAFIOTI, etc(parlamentarii, primarii, consilierii de primarii, LIDERII DE SINDICAT , etc) POT OCUPA MAI MULT DE DOUA MANDATE si sunt BOGATASII societatii , IAR CANDIDATII NU SUNT SELECTATI PE BAZA CRITERIILOR DE PERFORMANTA (INTEGRITATE, COMPETENTA, EXPERIENTA, CARACTER, MORALITAT ETC.) ???
    – IN CE TARA DIN LUME EXISTA “HOTIE LEGIFERATA” NOMENCLATURISTII SI-AU FACUT SALARII SI PENSII SPECIALE IAR ANUMITI MAFIOTI POT INCASA DIN BUGETUL STATULUI IN ACELASI TIMP SI PENSIE (in unele cazuri speciala) SI SALARIU, BATJOCORIND BANUL PUBLIC???
    – IN CE TARA DIN LUME CRIMINALII VINOVATI PENTRU MORTII DIN DECEMBRIE 1989 , FAC LEGI SUNT DEMNITARI SI SUNT APRECIATI CA REVOLUTIONARI UNII SI CU MERITE DEOSEBIE SI PRIMESC in mod abuziv O MULTIME DE PRIVILEGII SI DREPTURI,(batjocorind o natiune) IN TIMP CE DOSARUL REVOLUTIEI NU ESTE SOLUTIONAT CI TERGIVERSAT SAU „OMORAT”??? SOLUTIONAREA DOS. REVOLUTIEI AR PUTEA SCOATE LA IVEALA CA ACESTI FALSI REVOLUTIONARI, CE JUPOAIE DE 27 DE ANI STATUL FARA NESIMTIRE, SUNT DE FAPT TERORISTII criminali.(Solutionarea cu obiectivitate si celeritate a DOSARULUI in cauza se poate rezolva numai de catre TRIBUNALUL PENAL-militar INTERNATIONAL DE LA HAGA, care a solutionat si DOSARUL MILOSEVICI).
    TOATE SE POT REZOLVA NUMAI PRINTR-O REVOLUTIE ADEVARATA CARE SA STARPESCA RAUL SOCIAL GENERAL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger