AcasăPoliticaPonta, foc si para pe succesorul sau de la Palatul Victoria: Nu...

Ponta, foc si para pe succesorul sau de la Palatul Victoria: Nu e cazul sa il mai iert pe Ciolos

Victor Ponta e putin zis suparat pe succesorul sau de la sefia Guvernului. Daca pana acum l-a criticat voalat, de aceasta data fostul premier se dovedeste a fi de-a dreptul infuriat de un aspect ce tine chiar de inaugurarea oficiala a scutului antiracheta de la Deveselu.

Mai clar fie spus, Ponta s-a aratat vizibil deranjat de faptul ca la ceremonia de la Baza Militara Deveselu nu au fost invitate persoanaje din sfera politicului care si-au adus, in timp, contributia la proiectul concretizat in decursul acestei zile. Dica de pe lista de invitati au lipsit atat fostul premier, cat si, din cate noteaza Ponta intr-un mesaj plin de of, postat de contul sau de Facebook, cat si fosutl lider de la Cotroceni, Traian Basescu, dar si fostii ministri- de Interne sau de Externe, printre ei Gabriel Oprea sau Mircea Dusa.

Va prezentam in cele ce urmeaza, integral, mesajul postat de Victor Ponta pe reteaua de socializare amintita:

„Este prima data cand nu e cazul sa il mai iert pe Dacian Ciolos, pentru ca in acest caz mitocania este prea evidenta (si credeam ca nu il caracterizeaza)!

Avand in vedere faptul ca el personal si Guvernul sau nu au absolut niciun merit legat de proiectul de la Deveselu, dar si faptul ca aliatii NATO si cei americani stiu foarte bine cu cine au luat decizii si cu cine au lucrat din 2011 pana acum, era absolut normal sa invite la momentul de inaugurare pe cei care chiar au o contributie la asta!

Si sper ca Dl. Ciolos nu sufera de boala numita „Iohannita” – adica sa iti asumi ce fac altii doar pentru ca tu esti total incapabil sa faci ceva!

Daca pe Basescu, pe Gabi Oprea si pe mine nu ii da voie Iohannis sa ne invite (dupa ce a fost prins ca a furat o casa nici eu nu vreau sa ma afisez cu el ca ma compromit) cel putin pe Mircea Dusa, Titus Corlatean si Bogdan Aurescu era de bun simt sa ii vad la ceremonie!

Dacian, astept cu incredere ca pentru aceasta gafa total impardonabila sa iti prezinti scuzele cuvenite! Sa nu ma dezamagesti te rog!”

In acest context, va amintim faptul ca, la finele discursului pe care l-a sustinut la amiaza, la Deveselu, in prezenta Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, si a altor inalti oficiali ai NATO si americani prezenti la ceremonia de inaugurare a facilitatii amintite, Dacian Ciolos a tinut sa adica multumiri celor care au contribuit la acest proiect: „Acum, cand celebram materializarea acestui proiect de anvergura, doresc sa adresez sincere multumiri si felicitari tuturor celor care l-au sustinut de-a lungul timpului si celor implicati, direct si indirect, lideri politici, diplomati, militari si experti, in proiectarea, promovarea si dezvoltarea componentei din Romania a sistemului de aparare antiracheta, in special Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Apararii Nationale si Armatei Romane, celorlalte institutii din domeniul securitatii nationale si, desigur, si nu in ultimul rand, autoritatilor si comunitatii locale, care demonstreaza ospitalitatea caracteristica poporului roman. Va multumesc!”.

569 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger