AcasăPoliticaPonta: Este posibil ca Oprescu sa candideze la prezidentiale din partea PSD

Ponta: Este posibil ca Oprescu sa candideze la prezidentiale din partea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu exclude varianta ca Sorin Oprescu sa candideze la prezidentiale din partea PSD, dar ca aceasta este o decizie care se ia la nivelul partidului.

Desi cei mai multi dintre social-democrati invoca numele lui Victor Ponta ca prezidentiabil, premierul nu exclude nici varianta in care cel care va intra in cursa pentru alegerile din toamna va fi chiar primarul general Sorin Oprescu.

„In primul rand, m-am uitat cu mare placere aseara (duminica seara, n.r.), dupa ce m-am intors din Afganistan, la interviul domnului Oprescu. E acelasi om pe care eu l-am cunoscut si pe care eu il apreciez foarte mult si e de fapt unul din marii lideri ai PSD, chiar daca nu mai e in PSD, pentru ca e singurul social democrat care a castigat Primaria Capitalei, sa nu uitam acest lucru. Nu stiu, o sa discutam, eu nu exclud aceasta varianta, dimpotriva, mi-ar placea, dar e o decizie comuna pe care trebuie sa o luam”, a spus Ponta, la Orastie, intrebat ce parere are despre declaratia lui Sorin Oprescu care a spus ca daca ar fi sustinut de PSD ar candida la presedintia tarii.

author avatar
Alina Costache
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger