AcasăPoliticaPonta, elefantul din gradina Cotroceniului

Ponta, elefantul din gradina Cotroceniului

Prezent la receptia organizata cu ocazia Zilei Europei, Victor Ponta nu a fost in stare sa lase deoparte disputele politice, premierul fiind protagonistul unor momente care nu-i fac cinste.

Receptia organizata de presedintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Europei a fost umbrita de o iesire necontrolata a premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au fost, pentru prima data, gazdele receptiei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei. Un eveniment cu dichis, la care au participat personalitati din toate domeniile. Printre invitati s-a aflat si premierul Victor Ponta, care a venit blindat de ironie si aroganta. Dupa glume rasuflate despre cardul de sanatate si alte mici stangacii, seful Executivului i-a asigurat pe jurnalisti ca nu vor avea nicio stire. „Ghinion” a completat Ponta. Un cuvant care nu a fost ales intamplator, din moment ce a fost folosit chiar in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Stirea a venit totusi, ce-i drept un pic mai tarziu. Iar in centrul ei s-a aflat chiar Victor Ponta care, desi se afla la un eveniment cu pretentii, si-a pus poalele-n cap, intrand intr-un dialog deloc elegant cu liberalul Ludovic Orban. „De-te dracului, pleaca de aici”,  i-a spus Ponta prim-vicepresedintelui PNL, in momentul in care acesta a venit sa-l salute. Informatie confirmata chiar de Orban , care a povestit ca premierul a avut o reactie total nefireasca. „A refuzat sa dea mana cu mine si  a facut chiar urat. Eu am ramas socat, nu mi-a venit sa cred. Am plecat dupa. Nu i-am spus nimic inainte, el era intr-o discutie cu cel putin patru persoane, nu doar pesedisti. Iesirea lui nu are nicio explicatie logica, e dus cu capul. Are el o obsesie legata de mine. Daca nu-mi spune ceva, nu se simte bine. Parca s-a crispat asa, a facut un pas in fata, unul in spate, a inceput sa dea din mana isteric, a fost ceva…Cei de fata au ramas trasniti, cei care nu erau pesedisti au plecat”, a relatat Ludovic Orban.

Basescu numara esecurile premierului

Fostul presedinte Traian Basescu nu a mers la Cotroceni de Ziua Europei. Apropiatii l-au scuzat, spunand ca nu doreste sa gireze blatul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. In realitate, Basescu a preferat sa se concentreze asupra bilantului guvernarii PSD. Odata stabilita dimensiunea dezastrului, fostul presedinte si-a impartasit analiza pe pagina sa de socializare. Concret, Traian Basescu a punctat 23 de vulnerabilitati, adica tot atatea motive pentru ca Victor Ponta sa plece din fruntea Guvernului. Martea Neagra, politica fiscala lipsita de consistenta si coruptia sunt doar o parte dintre „pacatele” actualului Executiv, explica Basescu. „Pe 27 aprilie, plagiatorul mincinos celebra trei ani de la caderea guvernului Ungureanu. Pe 7 mai, s-au implinit trei ani de la instalarea guvernului Ponta, asa ca imi permit, draga plagiatorule, sa-ti pun in fata o oglinda, in care, daca ai fi responsabil, ar trebui sa recunosti guvernarea unui premier care n-ar fi trebuit sa fie in functie, astazi, 9 mai, de Ziua Europei”, a mai precizat fostul presedinte.

 

 

author avatar
Adelina Ionicel
1.728 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger