AcasăPoliticaPonta e, oficial, presedinte de fundatie

Ponta e, oficial, presedinte de fundatie

Fostul lider social-democrat va conduce, mai nou, fundatia pe care si-a dorit sa o infiinteze. Si care, de joi dupa-amiaza incepand, are si personalitate juridica, odata ce instanta a admis solicitarea in aceasta privinta.

Asadar, magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 au dispus, in cursul sedintei de joi, admiterea cererii de acordare de personalitate juridica Asociatiei „Black Sea Regional Cooperation Projects 2020”. Mai exact, instanta mentioneaza, in incheierea formulata in cauza de fata, faptul ca „Admite cererea formulata de ASOCIATIA BLACK SEA REGIONAL COOPERATION PROJECTS 2020. Dispune inscrierea ca persoana juridica in registrul special al instantei a asociatiei cu denumirea ASOCIATIA BLACK SEA REGIONAL COOPERATION PROJECTS 2020. Cu apel care se depune la Judecatoria sector 5 Bucuresti in 5 zile de la pronuntare pentru petenta si de la comunicare pentru Ministerul Public”.

Totul dupa ce, in urma cu exact o saptamana, cauza fusese amanata, ca urmare a constatarii lipsei mentionarii, in documentatia cauzei (depusa, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut-n.r), a unui aspect considerat necesar.

Ca urmare a faptului ca fundatia in sine a primit unda verde de la instanta in vederea constituirii si a functionarii ca personalitate juridica, se poate spune ca Victor Ponta este, oficial, din nou lider. Doar ca nu de partid, ci de fundatie.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger