AcasăPoliticaPonta e, oficial, candidatul PSD la prezidentiale. Premierul si-a anuntat candidatura pentru...

Ponta e, oficial, candidatul PSD la prezidentiale. Premierul si-a anuntat candidatura pentru Cotroceni!

Victor Ponta a intrat in cursa pentru cea mai inalta functie in stat. Liderul social-democrat si-a anuntat decizia de a candida la prezidentiale, in cadrul Consiliului National al PSD, de marti seara, de la Craiova.

Liderul social-democrat, ajuns in Banie direct din Gorj, unde a vizitat zonele afectate de inundatii, si-a anuntat, oficial, intentia de a intra in lupta pentru Cotroceni. Victor Ponta este, asadar, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din toamna. „Vreau sa fiu un presedinte util societatii (…) Nu cred ca presedintele Romaniei trebuie sa aiba cat mai multa putere (…) Va anunt ca voi promulga o schimbare a Constitutiei Romaniei (…) care sa stabileasca foarte clar ce face presedintele, ce face Guvernul (…) care sa ne ajute sa evitam conflictele”, a afirmat Ponta, in fata delegatilor social-democrati.

Totodata, seful Guvernului a spus ca vrea sa fie „presedintele romanilor” si ca nu cere sprijinul pentru o functie, ci pentru „un proiect national”. „Sunt primul candidat la functia de presedinte al Romaniei despre care stiti absolut tot. Nu am niciun secret”, a continuat primul-ministru.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger