AcasăPoliticaPonta: E o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea...

Ponta: E o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit

Dupa ce sora sa a fost prezenta, joi dimineata, la sediul DNA Ploiesti, primul-ministru a tinut sa transmita un mesaj public, prin care sa-si exprime regretul pentru situatia in care s-a ajuns.

Mai exact pentru ceea ce premierul considera a fi o „linsare mediatica” a surorii, dar si a celei care i-a dat viata, cu unicul scop de a fi „lovit politic”, de fapt, seful Guvernului. In acelasi timp, Ponta se declarara  le asigura pe cele doua, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, de toata iubirea si sustinerea lui.

„Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic. Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele, si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei!”, suna mesajul postat in urma cu scurta vreme de catre primul-ministru pe pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare amintita. Postarea e insotita de o fotografie de familie, in care apar atat sotia lui Victor Ponta, cat si premierul, mama, dar si surorile lui.

(captura Facebook/Victor Ponta)

Premierul face aceste precizari in conditiile in care, intrebat, dimineata, despre ipoteza, vehiculata pe surse, ca si mama sa, Cornelia Naum, ar urma sa ajunga sa discute cu procurorii in dosarul in care este cercetat cumnatul lui Ponta, Iulian Hertanu, Ponta i-a sfatuit pe jurnalisti sa nu mai creada zvonurile date publicitatii astfel, mai precis „pe surse”.

Alexandra Hertanu, sora premierului, a ajuns in aceatsa dimineata la DNA Ploiesti, pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul in care este cercetat sotul ei, iulian Hertanu.

 

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger