AcasăPoliticaPonta, dupa prima confruntare TV cu Iohannis: Eu m-am pregatit pentru functia...

Ponta, dupa prima confruntare TV cu Iohannis: Eu m-am pregatit pentru functia de presedinte, nu pentru dezbatere

Ponta a anuntat ca se bucura ca Iohannis a venit la prima confruntare televizata, de marti seara, opinand ca e „foarte bine” ca al sau contracandidat si-a anuntat participarea si la dezbaterea ce va avea loc in aceasta seara.

De altfel, social-democratul a sustinut ca s-a pregatit in primul rand pentru a fi un bun sef al statului si nu neaparat pentru dezbaterea electorala cu Iohannis, contracandidatul sau din cursa pentru Cotroceni. „A fost foarte util pentru ca cetatenii Romaniei trebuiau sa vada cei doi candidati. Eu m-am pregatit pentru functia de presedinte, nu pentru dezbatere, m-am pregatit sa fiu un bun presedinte, asa cum m-am pregatit un an de zile inainte de a fi prim-ministru”, a precizat candidatul aliantei electorale PSD-UNPR-PC, despre prima dezbatere la care a participat, alaturi de candidatul ACL, Klaus Iohannis, la RealitateaTV.

Cat priveste anuntul facut de catre reprezentantii ACL, privind participarea lui Iohannis la o a doua dezbatere gazduita de un post de stiri, Ponta s-a declat multumit, motivand ca au mai ramas inca multe chestiuni neatinse in prima confruntare la care au participat cei doi contracandudati in cursa pentru sefia statului. „E foarte bine, pentru ca nu am reusit ieri (marti-n.r) sa epuizam temele importante care tin de presedinte – de politica externa am vorbit mult prea putin,de raportul intre puterile statului (…) de justitie”, a sustinut Victor Ponta.

Va reamintim ca miercuri seara va avea loc o a doua dezbatere, la care ambii candidati la prezidentiale si-au anuntat participarea. Confruntarea prezidentiabililor va incepe la ora 20.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger