AcasăPoliticaPonta: Domnul Iohannis este un lucru, eu sunt un om (VIDEO)

Ponta: Domnul Iohannis este un lucru, eu sunt un om (VIDEO)

In turul doi „totul porneste de la egalitate”, a sustinut, marti, candidatul PSD la prezidentiale, declarand ca el se adreseaza romanilor, in timp ce contracandidatul sau ramas in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, se adreseaza „lucrurilor”.

„Stimati colegi, vreau sa va rog sa mergem pana pe 16 (noiembrie -n.r) si sa le explicam romanilor ca eu vreau si pot sa fiu un presedinte legitim”, le-a transmis Ponta membrilor PSD, atat din Capitala, cat si din teritoriu, in cadrul unei intruniri avute la sediul partidului.

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale din acest an a tinut sa faca o diferentiere intre el si contracandidatul ramas in cursa pentru fotoliul prezidential, atacandu-l pe Iohannis. „Proiectul nostru este un proiect pentru toata Romania si e un proiect pentru oameni. Domnul Iohannis se adreseaza lucrurilor. Eu ma adresez oamenilor, romanilor. Domnul Iohannis este un lucru, eu sunt un om, un roman ca toti cei din Transilvania, din Moldova, din Oltenia, din Bucuresti si vreau sa facem o tara pentru oameni, nu pentru lucruri”, a declarat actualul premier, facand aluzie la proiectul prezidential al candidatului ACL, intitulat „Romania lucrului bine facut”.

[youtube]qCKwD1hZits[/youtube]

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger