AcasăPoliticaPremierul Ponta, dimineata fara carje, la amiaza in baston: M-a vazut medicul...

Premierul Ponta, dimineata fara carje, la amiaza in baston: M-a vazut medicul la TV si m-a certat!

Victor Ponta

Daca dimineata zambea incantat ca a scapat de carjele in care se sprijinea, dupa a fost operat la genunchiul stang, si marturisea ca ii e mai simplu sa se deplaseze fara sprijinul accesoriului cu pricina, la amiaza premierul a apelat direct la un baston.

Victor Ponta

Pentru cei care s-au intrebat ce s-a intamplat intre timp, Victor Ponta insusi a explicat ce si cum. „Tradat” fiind de imaginile difuzate de televiziunile de stiri, pe care le-a privit – spre „ghinionul” sau – si specialistul ortoped care ii monitorizeaza recuperarea, s-a vazut nevoit sa accepte ca inca nu are voie sa se sprijine complet pe piciorul la care a suferit, in urma cu mai bine de o luna, o operatie, la o clinica din Turcia. „M-a vazut medicul la televizor fara (carje-n.r) si m-a certat”, a recunoscut Ponta, inainte de a intra in sediul PSD, pentru a doua oara pe ziua de azi, putin dupa ora 14, cu prilejul intrunirii reprezentantilor Coalitiei de guvernare.

(captura Antena 3)

Anterior, respectiv in cursul diminetii, premierul a venit in Modrogan pentru a asista la sedinta PSD, prima sedinta condusa de Dragnea in noua lui calitate, cea de sef interimar al formatiunii. La acel moment, Ponta zambea si marturisea ca se simte usurat ca a scapat de carje.

Din cate s-a vazut, mai ales ca premierul insusi anuntase recent ca s-ar putea sa mai fie nevoit sa suporte o noua operatie la acelasi genunchi, una mai putin complicata de aceasta data, bucuria sa ca a scapat de carje a fost una de scurta durata.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger