AcasăPoliticaPonta, despre situatia primarului Capitalei: Ma uit si eu uluit la televizor....

Ponta, despre situatia primarului Capitalei: Ma uit si eu uluit la televizor. Nu o sa zic nimic rau de Oprescu

Premierul Ponta da de inteles ca nu are de gand sa puna si mai multa sare pe rana in situatia lui Oprescu, subliniind ca nu va spune nimic rau de primarul Capitalei, aflat la acest moment in arest preventiv.

In conditiile in care s-a aflat ca magistratii Tribunalului Bucuresti au dispus, in cursul noptii de duminica spre luni, arestarea preventiva, pentru o perioada de 30 de zile, a edilului Capitalei, Victor Ponta a fost intrebat, luni dimineata, cum vede situatia primarului. „Ma uit si eu uluit la televizor, ca nu am alte informatii decat cele de la televizor. Nu pot decat sa ma uit si, repet, nu am alte informatii”, a precizat, din capul locului, premierul.

Ponta a tinut, insa, sa se delimiteze de colegii sai de pe scena politica, mai precis de cei care au comentat, inca din ziua precedenta, pe marginea retinerii primarului Capitalei, unii dintre acestia – de la PNL, PMP sau M 10- cerandu-i sa demisioneze de la sefia PMB. „In rest, vreau doar sa spun un singur lucru, din punct de vedere politic, (…) nu va asteptati la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene raraite care sar acum pe Oprescu. Nu o sa zic nimic rau de Oprescu”, a conchis Ponta.

Acuzat de luare de mita, Sorin Oprescu a fost arestat preventiv, la propunerea procurorilor DNA. S–a anuntat, insa, deja ca masura luata de Tribunalul Bucuresti va fi, insa, contestata de avocatii primarului, la Curtea de Apel Bucuresti.

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger