AcasăPoliticaPonta despre posibilitatea ca Basescu sa ajunga premier: "Doamne fereste, mi se...

Ponta despre posibilitatea ca Basescu sa ajunga premier: „Doamne fereste, mi se pare un film de groaza asta!”

Ipoteza exprimata seara trecuta de catre seful statului referitor la perspectiva de a deveni premier, odata ce mandatul sau de la Cotroceni se va fi incheiat il sperie pe actualul prim-ministru. Asta, rezulta, cel putin, din comparatia cu un film groaza, la care s-a gandit Ponta.

Pe scurt, ideea ca Basescu sa devina premier, chiar si pentru o zi, nu ii surade actualului premier. Nu de alta, dar Ponta sustine ca seful statului ar fi indeplinit acest rol chiar in timp ce Guvernul era condus, de fapt, de Emil Boc. „Am vazut ca vrea sa fie prim-ministru. Doamne fereste, mi se pare un film de groaza asta! Si o zi ar fi un film de groaza. A fost prim-ministru pe vremea lui Boc domnul Basescu, si ati vazut ce prim-ministru a fost, deci domnia sa trebuie sa aiba grja sa-i platim noi, cu totii, pensia”, a comentat Ponta, la parlament, dupa sedinta solemna de plen, destinata celebrarii a unui deceniu de cand Romania e membru cu drepturi depline al NATO.

Seara trecuta, prezent in cadrul unei emisiuni difuzate de postul B1 TV, Traian Basescu spunea ca nu ar refuza propunerea de a deveni premier, pentru ca „ar fi pacat de experienta acumulata pana acum”.

author avatar
Cristina Stefan
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger