AcasăPoliticaPonta, despre politistul de la Rutiera lovit cu masina: Bani sa-i ajutam,...

Ponta, despre politistul de la Rutiera lovit cu masina: Bani sa-i ajutam, gasim. Problema este sa apreciem gestul pe care il fac!

Cazul agentului sef de la Brigada Rutiera, Gheorghe Ionescu, aflat in continuare in coma, pe un pat de la Spitalul Floreasca, luptand sa isi revina, a fost adus in discutie in timpul sedintei de Guvern.

Cel care a facut referire la situatia sa a fost insusi premierul. „Este foarte important sa-i ajutam pe oamenii care isi fac datoria (…) sa dam un mesaj catre politisti, catre toti care isi fac datoria si din cauza asta au de suferit, ca bani sa-i ajutam, gasim. Problema este sa apreciem gestul pe care il fac”, a precizat Ponta, in debutul sedintei de miercuri a Executivului.

Declaratiile sefului Guvernului vin la doar o zi de cand s-a anuntat ca politistul ar avea sanse mai mari de recuperare in cazul in care ajunge la o clinica din strainatate, dar ca transferul si cheltuielile de spitalizare depasesc posibilitatile financiare ale familiei. Drept urmare, sotia agentului sef – cea care, in tot acest timp, nu a parasit spitalul in care este internat politistul – s-a vazut in situatia de a face un apel public adresat romanilor care pot si vor sa ajute familia sa il poata duce pe omul legii in Israel, in grija specialistilor din aceasta tara, dand publicitatii doua conturi bancare. Insa nu doar problema financiara este una delicata, ci si starea politistului, care la acest moment nu permite un asfel de transfer.

Omul legii este in continuare in coma indusa, in stare grava, pe un pat de spital de la Floreasca, sub permanenta supraveghere a specialistilor de la Urgenta, unitate medicala in care a fost internat inca din 2 august, dupa ce a fost lovit de masina condusa de un tanar afacerist turc, pe care agentul a incercat sa-l opreasca la un control de rutina, in trafic, in sectorul 3 al Capitalei.

author avatar
Cristina Stefan
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger