AcasăPoliticaPonta, despre ipoteza chemarii sale ca martor in "dosarul Referendumul": Ma duc...

Ponta, despre ipoteza chemarii sale ca martor in „dosarul Referendumul”: Ma duc cu toata inima!

In cazul in care va fi solicitat sa se prezinte, ca martor, in dosarul aflat pe rolul Instantei Supreme, si in care este cercetat social-democratul Liviu Dragnea, liderul PSD a anuntat ca se va prezenta fara probleme, de vreme ce stie ca „n-a fost nicio frauda”.

In conditiile in care luni are loc, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, un nou termen in „dosarul Referendumul”, primul-ministru a fost intrebat daca a afost citat ca martor, dupa ce, zilele trecute, Dragnea insusi declara ca, impreuna cu aparatorul sau legal, au decis sa ceara magistratilor ca lui Ponta sa ii fie permis sa vina in Instanta pentru a fi audiat.

Victor Ponta a precizat ca se va prezenta de indata ce avocatul apararii il va anunta in aceasta privinta. „Nu am fost citat si nici nu voi fi citat, am inteles ca avocatul domnului Dragnea ma va instiinta si pe mine, pentru ca sunt martorii ceruti de catre avocatul apararii. Si atunci, avocatul apararii s-a angajat in fata Instantei ca ne anunta. Imediat ce ma anunta, ma duc cu toata inima, pentru ca stiu foarte bine ce s-a intamplat atunci si stiu foarte bine ca n-a fost nicio lovitura de stat, ca n-a fost nicio frauda”, a explicat primul-ministru, cu referire la dosarul privind desfasurarea referendumului privind suspendarea presedintelui de la acea vreme, Traian Basescu, organizat in vara anului 2012.

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger