AcasăPoliticaPonta, despre demisiile din fruntea PNL: Singura surpriza este demisia lui Iohannis

Ponta, despre demisiile din fruntea PNL: Singura surpriza este demisia lui Iohannis

Dupa ce a enumerat reusitele de la europarlamentare, dar si de la alegerile partiale, mentionand ca e vorba despre un rezultat pe care „PSD-ul nu le-a avut niciodata”, Victor Ponta a raspuns si unei intrebari privind declaratia facuta de Iohannis luni dimineata, dar si despre faptul ca, la randul sau, liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca intentiuoneaza sa renunte la sefia PNL.

La cateva ore dupa ce primarul din Sibiu a anuntat, intr-o declaratie de presa foarte scurta, ca renunta la calitatea de prim-vicepresedinte al PNL, dar si la calitatea de membru al Biroul Permanent, ca urmare a rezultatelor obtinute de PNL la europarlamentare, premierul considera doar anuntul facut de Iohannis o „surpriza”. „Cred ca singura surpriza, la modul serios, este demisia domnului Iohannis. A fost produsa de un rezultat pentru care le multumesc colegilor mei de la PSD Sibiu, faptul ca au castigat zdrobitor atat in judet, cat si in municipiu. Daca si in orasul Sibiu il batem, mesajul politic e foarte clar”, a sustinut Victor Ponta.

Va reamintim ca Antonescu a precizat, dimineata, ca isi va anunta colegii din cadrul forului de conducere a partidului despre hotararea pe care o va lua in legatura cu plecarea din fruntea PNL. „Este evident ca la un rezultat de 15% PNL nu poate fi multumit! Este un rezultat sub asteptarile noastre si asa cum am anuntat neatingerea obiectivului stabilit e un esec pe care ca presedinte mi-l asum! Am anuntat in aceasta dimineata, intr-o conferinta de presa, ca imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea Partidului National Liberal! Voi anunta acest lucru in sedinta Biroului Politic National voi anunta acest lucru colegilor mei si vom lua deciziile care se impun acolo!”, suna anuntul postat pe contul oficial de Facebook al actualului lider PNL.

Apoi, Iohannis si-a anuntat demisia din functia de prim-vicepresedinte al partidului.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger