AcasăPoliticaPonta, despre demisia lui Hrebenciuc: Este o decizie care scoate justitia din...

Ponta, despre demisia lui Hrebenciuc: Este o decizie care scoate justitia din campania electorala

Spunand ca nu a avut o discutie cu Viorel Hrebenciuc, legat de intentia deputatului PSD de a demisiona din Parlament, liderul social-democratilor considera ca hotararea colegului sau de partid e una personala.

Mai mult, primul-ministru e de parere ca decizia lui Viorel Hrebenciuc de a parasi Legislativul, anuntata marti,ar scoate justitia din campania pentru prezidentiale. „Este decizia domniei sale, este o decizie care scoate justitia din campania electorala, asa cum era folosita incepand de ieri”, considera premierul.

Hrebenciuc si-a anuntat demisia din Legislativ la o zi dupa ce DNA a anuntat ca este urmarit penal intr-un nou dosar, in care este cercetat si colegul sau de partid, Dan Sova, acesta din urma fiind acuzat de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, vicepresedintele Camerei este cercetat pentru “instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii; trafic de influenta, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, cumparare de influenta”.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger