AcasăPoliticaPonta, despre decizia parlamentarilor PP-DD: Unii vor cu PNL-ul, cinci cu noi

Ponta, despre decizia parlamentarilor PP-DD: Unii vor cu PNL-ul, cinci cu noi

Primul-ministru a comentat, marti, situatia privind sustinerea, de catre parlamentarii PartiduluI Poporului Dan Diaconescu, a coalitiei de guvernare, precizand ca PP-DD nu a facut niciodata parte din aceasta structura, fiind vorba doar despre un acord cu alesii acestei formatiuni, valabil pana la scrutinul pentru Cotroceni.

Victor Ponta a sustinut ca stie ca, in cadrul sedintei din cadrul PP-DD pe acest subiect, s-a supus la vot aceasta chestiune, iar sapte dintre alesii formatiunii lui Dan Diaconescu si-au manifestat intentia de a sustine Partidul National Liberal, in timp ce alti cinci vor sa se continue sprijinul coalitiei de guvernare. „A fost un acord cu parlamentarii PP-DD valabil pana la alegerile prezidentiale. Stiu ca a fost acolo un vot 7 la 5. Unii vor cu PNL -cei sapte vor cu PNL, cei cinci cu noi. Tine de bucataria lor interna si nu-mi permit sa ma bag”, a punctat Ponta.

Totodata, primul-ministru a anuntat ca nu exclude varianta de a discuta cu acestia din urma, in vederea sustinerii Executivului in Parlament. „Cu cei cinci sigur ca vreau sa vorbesc”, a dat asigurari Victor Ponta.

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger