AcasăPoliticaPonta, despre amanarea votarii proiectului: Eu mi-am facut treaba. Am pus pe...

Ponta, despre amanarea votarii proiectului: Eu mi-am facut treaba. Am pus pe masa Parlamentului un Cod fiscal foarte bun

Ponta nu vede nimic rau in faptul ca adoptarea Codului fiscal a fost amanata si nici ca liderii partidelor parlamentare- atat cei de la guvernare, cat si din Opozitie- au de gand sa se intalneasca, joi, pentru noi discutii pe marginea Codului fiscal. Totodata, premierul spune ca nu va fi prezent la intrevederea din 27 august, pentru ca in ziua respectiva va fi la Chisinau, unde se va intalni cu noul sau omolog din Republica Moldova.

Dupa ce actualul lider interimar al PSD, Liviu Dragnea, a cerut, luni, amanarea dezbaterilor pe marginea Codului fiscal, in conditiile in care in primele zile ale acestei saptamani Parlamentul fusese convocat in sesiune extraordinara, pentru a dezbate masurile proiectului retrimis spre examinare de catre seful statului, dar si dupa ce s-a aflat ca joi ar urma sa aiba loc noi discutii politice, cu liderii partidelor parlamentare, pe tema actului normativ amintit, Ponta da de inteles ca nu are o problema cu amanarea dezbaterii proiectului legislativ, atata timp cat acesta va fi, pana la urma, adoptat. „Eu mi-am facut treaba. Am pus pe masa Parlamentului un Cod fiscal foarte bun si sunt convins ca va fi votat (…) Deloc, de ce sa ma deranjeze, Doamne fereste, daca se ajunge la adoptarea noului Cod fiscal cu TVA la 20 % (…) E foarte bine sa se intalneasca”, a tinut sa precizeze premierul pe acest subiect, luni la amiaza, la plecarea de la sediul PSD.

Anterior, liderul Senatului precizase ca sesiunea extraordinara a Parlamentului s-a anulat si ca proiectul legislativ ar urma sa fie luat in discutie in cadrul sesiunii ordinare a Legislativului. „Saptamana viitoare, in cadrul sesiunii ordinare vom avea dezbaterea si decizia pe marginea sesizarii facute de presedinte, de reexaminare a Codului fiscal”, a anuntat copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

author avatar
Cristina Stefan
56 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger