AcasăPoliticaPonta: Decizia lui Crin - singura varianta rationala. Dar simt o mare...

Ponta: Decizia lui Crin – singura varianta rationala. Dar simt o mare tristete

Hotararea anuntata, sambata, de Crin Antonescu, aceea de a nu mai intra in cursa pentru Cotroceni, in deverea sustinerii unui candidat comun al fortelor de dreapta, e vazuta de premierul Ponta drept „singura varianta rationala”, din punct de vedere politic.

Primul-ministru a ales sa comenteze anuntul fostului sau partener de la conducerea USL-ului si prezidentiabilul acestei aliante, inainte ca Uniunea aflata la guvernare sa se rupa, pe contul sau oficial de Facebook. „Am aflat despre decizia lui Crin de a se retrage din cursa prezidentiala. Strict politic – era singura varianta rationala, orice altceva insemna doar accentuarea dezastrului sau politic si personal!”, considera Victor Ponta.

Chiar si in aceste conditii, punand accent si pe latura emotionala a acestei situatii, si amintind ca el si Antonescu au fost candva parteneri in USL, primul-ministru si-a exprimat regretul ca liderul demisionar al liberalilor a ajuns sa ia o asemenea hotarare. „Dar simt o mare tristete si dezamagire pentru un om care mi-a fost prieten si partener in cel mai spectaculos proiect politic de dupa 89! Am crezut din toata inima ca el putea sa fie un presedinte foarte bun al Romaniei, cu conditia sa pastreze cu orice pret USL si principiile sale fondatoare”, a mai punctat Ponta, adaugand ca fostul copresedinte al USL-ului si-ar fi ales, in ultima perioada sfatuitori nu tocmai potriviti.

Crin Antonescu a anuntat, sambata la pranz, intr-o declaratie de presa, ca nu intentioneaza sa intre in cursa pentru presedintia Romaniei si ca e nevoie, cat mai rapid posibil, ca dreapta sa-si desemneze un candidat unic in cursa pentru Cotroceni.

Cititi si: Antonescu a anuntat: nu candideaza la Cotroceni si renunta la interimatul de la sefia PNL!

Prima reactie a lui IOHANNIS la anuntul lui ANTONESCU: A dovedit ca pune interesul partidului si al Romaniei inaintea carierei politice

Zgonea, dupa declaratiile lui Antonescu: Eternul candidat a clacat cand s-a apropiat de finish

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger