AcasăPoliticaPonta crede ca ar fi fost "mult mai popular" daca ramanea procuror

Ponta crede ca ar fi fost „mult mai popular” daca ramanea procuror

Zambind, primul-ministru a marturisit, joi, celor prezenti la un eveniment la care au luat parte, printre altii, si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, ca e convins ca, in cazul in care ar fi ramas procuror -meseria pentru care s-a pregatit si a studiat- si nu s-ar fi orientat catre o cariera pe scena politica, ar fi avut o cota mai mare de popularitate.

Prezent, joi, Conferinta Regională Euromoney pentru Finante si Investitii pentru Europa de Sud-Est, Ponta s-a vrut a fi cat se poate de sincer in privinta acestei constatari personale, odata ce a fost prezentat audientei ca premierul in Exercitiu, dar si ca procuror de meserie.

Drept urmare, inca din prima fraza a discursului sau, sustinut in engleza, seful Guvernului a marturisit ca nu are dubii in privinta acestui aspect. „Multumesc foarte mult pentru ca m-ati invitat la dechiderea acestei conferinte, dar si pentru ca mi-ati amintit de slujba mea anterioara, sunt sigur ca as fi fost mult mai popular daca ramaneam procuror, decat politician. Dar e prea tarziu sa mai schimb asta”, a recunoscut Victor Ponta.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger