AcasăPoliticaPonta, copy-paste dupa Basescu

Ponta, copy-paste dupa Basescu

Victor Ponta se pregateste pentru adevaratele ”bai de multime”

Hotarat sa-si consolideze calitatea de ”animal politic”, Victor Ponta il plagiaza pe Traian Basescu aratand lumii o postura de om obisnuit, familist si cu gusturi simple.

Victor Ponta se pregateste pentru adevaratele ”bai de multime”
Traian Basescu a stiut intotdeauna sa ”cante” pe coarda multimilor

An de an, presa scrie despre aparitiile estivale ale cuplului Basescu la terasa ”Ciresica”. Loc unde Traian Basescu asculta cantece tiganesti, danseaza cu nevasta si nu se deosebeste cu nimic de ceilalti oameni aflati pe terasa. Atent la detalii, Victor Ponta copiaza acum strategia, inlocuind doar – chestie de gust – cantecele tiganesti cu muzica rock. In schimb, decorurile si regia sunt aceleasi: plaja, marea, atmosfera de vacanta si disponibilitatea turistilor de a se lasa mai lesne impresionati de un politician ”in civil”. Asa se face ca, in loc sa auzim ca Traian si Maria Basescu au petrecut seara pe terasa lor favorita din Neptun, am aflat ca Victor si Daciana Ponta, insotiti de Andrei, fiul premierului, au asistat la concertul de pop-rock organizat, duminica seara, pe plaja din Saturn.

Conform celor prezenti, familia Ponta s-a simtit foarte bine din moment ce toti trei au fredonat si au dansat aproximativ doua ore pe ritmurile formatiilor Directia 5, Vama si Voltaj. Evident, prezenta premierului a fost remarcata de miile de turisti (tineri in majoritatea lor) veniti la concert, ba o parte dintre liceeni i-au si transmis ”sa faca niste schimbari la bacalaureat”.

author avatar
Simona Badulescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger