AcasăPoliticaPonta considera ca Dragnea n-ar trebui sa plece din fruntea PSD, dupa...

Ponta considera ca Dragnea n-ar trebui sa plece din fruntea PSD, dupa decizia instantei

Desi liberalii s-au grabit sa ceara demisia lui Dragnea, fostul lider al social-democratilor ii sustine cauza actualului presedinte al Partidului Social Democrat, in sensul in care e de parere ca Liviu Dragnea nu ar trebui sa plece de la carma formatiunii, urmare a deciziei pronuntate in aceasta dupa-amiaza de Completul de cinci judecatori de la Curtea Suprema.

In ciuda faptului ca nu a fost achitat de instanta in „dosarul Referendumului”, cum sperau atat Dragnea, cat si colegii sai de partid, aspect anuntat de mai multe voci din PSD, printre ele ale  Gabrielei Firea si Codrin Stefanescu, actualul sef al PSD n-ar trebui sa demisioneze.

O spune (a se citi scrie) Victor Ponta, intr-un scurt mesaj postat in urma cu doar cateva zeci de minute pe contul sau de pe o retea de socializare. Fostul premeir are si o explicatie in chip de motivare pentru aceasta varianta. Si anume ca e nevoie sa „tina partidul unit”. Mai exact, Ponta a scris, pe Facebook, urmatorul mesaj: „Ca sa raspund tuturor celor care ma intreaba: cred ca Liviu Dragnea NU trebuie sa isi dea demisia din functia de Presedinte al PSD! Trebuie sa tina Partidul unit, sa castige alegerile locale si parlamentare si sa fereasca PSD de toti „ofiterii” acoperiti sau descoperiti care vor sa il preia! Clar?”

Cititi si:  Decizie definitiva: Liviu Dragnea, doi ani de inchisoare cu suspendare

Liberalii cer demisia lui Dragnea de la sefia PSD

Prima reactie de la PSD, dupa aflarea deciziei definitive a instantei in cazul Dragnea: „Suntem inmarmuriti”

Dragnea a venit la sediul PSD, la scurta vreme de la aflarea hotararii instantei. Ce a spus!

author avatar
Cristina Stefan
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger