AcasăPoliticaPonta, catre Iohannis: Achimas Cadariu va reprezinta perfect modul de gandire si...

Ponta, catre Iohannis: Achimas Cadariu va reprezinta perfect modul de gandire si de actiune

Fostul premier i se adreseaza din nou lui Klaus Iohannis, prin intermediul unei retele de socializare, in privinta a ceea ce numeste „Guvernul Meu”, respectiv al Executivului pe care i-l atribuie actualului lider de la Cotroceni.

Vizat de „apelul” pe care Victor Ponta i-l adreseaza intaiului om in stat este actualul ministru al Sanatatii, iar subiectul are legatura cu chestiunea dezinfectantilor din spitale, o problema arzatoare tot mai mult discutata in ultimele zile si ajunsa atat in vizorul unor verificari dispuse de Achimas Cadariu, cat si al unui dosar penal deschis in rem la Parchetul General. „Apel catre Dl. Iohannis: va rog sa il sustineti in continuare pe Dl. Achimas Cadariu ca Ministru al Sanatatii in „Guvernul Meu”! Va reprezinta perfect modul de gandire si de actiune!”, noteaza Ponta, joi dimineata, pe contul sau oficial de Facebook.

Fostul premier aduce in discutie si tragedia din Colectiv, in urma careia, se stie, si-a predat mandatul, dar si alte aspecte ce tin de sistemul sanitar, pentru care inca nu s-au gasit raspunsuri concrete. „Asta ca sa dovediti ca daca mor bebelusi fara sa stim nici acum de ce, daca nu reusim sa aflam cum a cumparat dezinfectantii inutili la institutia de la Cluj pe care o conducea, daca nu mai sunt bani la Casele de Asigurari pentru decontarea analizelor pentru copii – toate acestea nu conteaza, pur si simplu nu va pasa!”, conchide fostul sef de la Palatul Victoria.

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger