AcasăPoliticaPonta: Basescu, un presedinte manelist si ridicol

Ponta: Basescu, un presedinte manelist si ridicol

Victor Ponta susţine investiţiile în explorări off shore

Canicula a topit nu numai asfaltul, ci si coabitarea Basescu – Ponta. Doi adversari politici care acum dau pe goarna tot ce au strans in gusa, luni de zile, de frica partenerilor externi.

Victor Ponta ridica manusa aruncata de Traian Basescu in timp ce premierul era in concediu

Proaspat aterizat pe pamantul patriei, Victor Ponta s-a grabit sa iasa pe sticla pentru a sanctiona ”prostiile si mitocaniile” la care s-a dedat Traian Basescu in lipsa lui: ”Eu tot vad niste comunicate de la Administratia prezidentiala… Sunt de o asemenea mitocanie si prostie… Mie mi se pare ca de fapt circul asta de la Cotroceni ajunge in zona mai joasa decat a manelelor”. ”Suntem, din pacate, in situatia in care nu mai avem un presedinte si o Administratie prezidentiala, avem o gasca care se ocupa de doamna Udrea”, a continuat premierul, explicand ca Basescu tine mortis sa o puna pe Elena Udrea in locul sau: ”Cred ca presedintele Basescu, din dorinta si dorintele domniei sale cu Udrea presedinte, reaprinde…face niste gafe…Nu exista alta explicatie pentru nebunia asta. Sunt convins!”.

Actiuni prezidentiale ”la mintea copiilor”

Odata trasa concluzia generala, Ponta a tocat fiecare caz in parte. ”Domnul presedinte Basescu este la nivelul jos si josnic al unui extremist maghiar, domnul Gabor Vona, care sigur isi freaca mainile de fericire. Pentru el, scandalul cu Basescu este aur in alegerile de la anul. La fel mi se pare absolut iresponsabil si o mare prostie ce face domnul Basescu cu Moldova (de peste Prut – n.r.)”, a abordat premierul, la comun, cele doua subiecte cu conotatii externe. Revenind la temele strict ”nationale”, Ponta s-a declarat socat de interesul acordat bonei sale de catre seful statului: ”Sa aud ca presedintele se ocupa de bona mea, ori presedintele, ori bona au o problema. Ca un presedinte de tara sa se ocupe de bona este cel putin ridicol”. Iar daca tot a pomenit despre concediului sau, Victor Ponta a mentionat si ca el si-a platit din propriul buzunar vacanta, spre deosebire de Traian Basescu, care merge la Neptun pe bani publici: ”Toate plimbarile astea ale presedintelui sunt pe banii dumneavoastra”. Ponta nu a omis nici sedinta CSAT in care a fost pusa pe tapet problema privatizarii CFR, in lipsa sa: ”Sa ma pandesti sa plec ca sa faci un CSAT in care nu decizi nimic, mi se pare lipsa de respect pentru o institutie, mi se pare la mintea copiilor”.

author avatar
Simona Badulescu
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger