AcasăPoliticaPonta: Basescu are boala puterii

Ponta: Basescu are boala puterii

Dupa ce Traian Basescu a declarat”, in contextul speculatiilor privind starea de sanatate a presedintelui, ca are „boala pe hoti, premierul e de parere ca seful statului are „boala puterii”. De o astfel de catalogare nu a scapat nici prezidentiabilul ACL, despre care seful Executivului crede ca are „boala functiilor si a caselor”.

Intrebat ce stie despre aceasta chestiune, premierul a raspuns ca, in opinia sa, seful statului ar suferi de boala puterii. „Stiu ca mai avem 31 de zile pana cand vom avea din nou un presedinte in primul rand legitim, dupa aceea cu siguranta sanatos, responsabil si interesat de Romania (…) Are boala puterii si l-a gasit pe domnul Iohannis care are boala functiilor si a caselor”, a punctat Ponta.

Inainte de a pleca in Italia, joi dimineata, presedintele Basescu a afirmat ca singura „boala” pe care o are este cea pe hoti. „Pot sa va spun ca am o singura boala, boala pe hoti. Si asta nu se trateaza”, a declarat seful statului, in contextul in care, seara trecuta, la Romania TV se vehicula ca liderul de la Cotroceni ar avea semnele bolii Parkinson.

Ulterior precizarilor facute de catre seful statului, Presedintia a publicat pe si-teul institutiei, rezultatul vizitei medicale la care a fost suspus Traian Basescu, pe 10 iulie acest an, raportul comisiei indicand faptul ca presedintele este apt din punct de vedere medical pentru a-si exercita atributiile functiei.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger