AcasăPoliticaPonta baga strambe intre pedelisti

Ponta baga strambe intre pedelisti

Victor Ponta a reusit sa bage zazania printre pedelisti

Victor Ponta l-a dat in gat pe vicele PDL George Scripcaru (care este si primar al Brasovului), afirmand ca edilul cocheteaza cu UNPR.

Victor Ponta a reusit sa bage zazania printre pedelisti

Totul a pornit dupa ce, conform unei televiziuni locale brasovene, Scripcaru s-ar fi laudat ca usa premierului este deschisa pentru el la orice ora. Intrebat daca asa stau lucrurile, Victor Ponta l-a contrazis pe Scripcaru, afirmand totodata si ca pedelistul si-ar fi negociat cu Gabriel Oprea trecerea in tabara puterii, via UNPR: ”Asa a spus domnul Scripcaru? Ma deranjeaza, n-am mai vorbit cu domnul Scripcaru de foarte mult timp, pentru ca nu prea am ce discuta cu dansul. Stiu ca a vorbit foarte des cu domnul vicepremier Oprea, pentru ca spunea ca trece la UNPR”. Ponta nu s-a multumit sa bage batul prin gardul PDL, ci a si rasucit cutitul in rana adversarilor: ”Eu cred ca nu trebuie sa treaca la UNPR, cred ca trebuie sa ramana unde a fost ales si cu asta, basta, sa-si faca treaba fata de alegatori”.

George Scripcaru

Inghesuit, Scripcaru s-a lepadat de afirmatia jurnalistilor locali (”Ziarista respectiva e de la televiziunea de casa a ministrului Nita si probabil a fost pusa special sa spuna ca eu as fi zis ca am usa deschisa la el (la premier – n.r.) la orice ora, e o inventie pur si simplu”, dar a refuzat sa comenteze partea referitoare la negocierea trecerii lui la UNPR. Asa cum si-a dorit Ponta, pedelistii stau acum si cugeta daca poate sa existe fum fara foc.

 

author avatar
Simona Badulescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger