AcasăPoliticaPonta, atac la Antonescu: Nu e prima oara cand una ne spune...

Ponta, atac la Antonescu: Nu e prima oara cand una ne spune noua, alta colegilor si alta presei

Liderul social-democratilor, Victor Ponta, l-a atacat, luni, pe colegul sau de la conducerea Uniunii Social Liberale, sustinand ca daca discutiile din sedinta conducerii liberale de vineri – de la care au aparut in presa stenograme, pe surse – sunt adevarate, inseamna ca Antonescu si-ar fi mintit colegii din PNL.

Totodata, premierul le-a spus jurnalistilor, raspunzand rugamintii acestora de a comenta declaratiile liderului liberalilor, ca nu ar fi prima oara cand se intampla ca presedintele Partidului National Liberal sa declare un anumit lucru in sedintele USL, si altele in mass-media.  „Nu stiu daca sunt adevarate. Daca sunt adevarate, domnul presedinte Antonescu si-a mintit colegii asupra realitatii, pentru ca am fost la USL cel putin 12 persoane, atunci cand domnia sa a fost de acord cu Legea amnisitiei, apoi a zis sa dau Ordonanta de Urgenta, am spus evident ca nu dau pentru asa ceva (…) Dar n-ar fi pentru prima data cand domnul Antonescu ne spune una noua, alta colegilor sai si alta presei. Ne-am obisnuit”, a afirmat premierul, intr-o conferinta de presa.

Ponta a sustinut, totodata, ca singurul lucru adevarat din cele declarate de Antonescu e acela ca nu au existat discutii intre cei doi lideri ai USL privind modificarile la Codul Penal. „Intr-adevar, ce are dreptate domnul Antonescu, nu am vorbit niciodata si nici nu am stiut de acele modificari la Codul Penal, asta e adevarat”, a punctat presedintele PSD.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger