AcasăPoliticaPonta, atac dur la Iohannis si Blaga: Doi politruci iresponsabili. Tandala si...

Ponta, atac dur la Iohannis si Blaga: Doi politruci iresponsabili. Tandala si Pacala ai politicii romanesti

Vorbind despre postul de comisar european pe portofoliul Politicii Dezvoltarii Regionale, pe care Romania spera sa-l obtina, premierul i-a atacat pe cei doi lideri ai Opozitiei, dupa ce Blaga si Iohannis au trimis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene.

Gestul celor doi lideri ai Aliantei Crestin Liberale l-a nemultumit intr-atat pe seful Executivului, incat premierul a folosit o serie de apelative dure la adresa liderilor PNL si PDL. „Am obtinut pentru Romania cel mai important post din Comisia Europeana pentru noi, sigur alte tari au alte optiuni (…) Cei doi politruci penibili, iresponsabili -Iohannis si Blaga, acesti Pacala si Tandala ai politicii romanesti – s-au gandit ei sa ii reclame CE sa nu ne dea domnul Junker Dezvoltarea Regionala”, a declarat, in urma cu scurt timp, primul-ministru Ponta.

Liderul PSD a amintit de cazul lui Varujan Vosganian, care, nominalizat in urma cu opt ani pentru un post de comisar european, a fost, sustine premierul, sabotat. „Nu pot decat sa spun ca este condamnabil acest lucru”, a concluzionat Ponta gestul celor doi lideri ai opozitiei.

Iohannis si Blaga i-au scris presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker, sustinand ca in cazul desemnarii comisarului european nu ar fi fost respectate procedurile legale. Mai exact, cei doi reclama faptul ca persoana nominalizata de catre premierul Ponta pentru portofoliul Politicii Dezvoltarii Regionale, respectiv Corina Cretu, nu a fost audiata in Parlament, inainte de trimiterea nominalizarii catre Comisia Europeana.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger