AcasăPoliticaPonta, aruncat peste bord de UNPR

Ponta, aruncat peste bord de UNPR

In timp ce liderul Gabriel Oprea isi declara constant sprijinul pentru Victor Ponta, adjunctii lui uneperisti il invita pe actualul premier sa o ia pe urmele dosarului sau penal si sa lase Guvernul Romaniei in pace.

Minus Gabriel Oprea, liderii UNPR nu mai prididesc indemnandu-l pe Victor Ponta sa-si dea demisia din fruntea Guvernului

Cand vine vorba despre sustinerea lui Victor Ponta, Gabriel Oprea o lasa mai moale cu interesul national, el stie de ce. Mai putin culanti cu Ponta (mai ales de cand acesta nu mai este liderul PSD, deci nici nu le mai poate da uneperistilor zeci de locuri eligibile pe listele electorale ale PSD), colegii lui Oprea nu ezita sa-i arate actualului premier usa Guvernului. ”Cred ca orice maniera in care te ascunzi in spatele unei imunitati nu este o chestiune care sa te raporteze in mod egal fata de ceilalti cetateni ai Romaniei. Pe de alta parte, un lucru trist este modul in care suntem perceputi raportat la acest subiect (urmarirea penala a premierului Ponta – n.r.) in Europa si in lume, de catre partenerii nostri strategici, respectiv de partenerii nostri europeni. Cred ca premierul este receptiv la astfel de chestiuni”, a incercat Catalin Chereches (vicepresedinte UNPR si primar al municipiului Baia Mare) sa-i dea un branci lejer lui Ponta. ”Daca oamenii importanti in stat i-ar comunica premierului ca exista un prejudiciu major asupra Romaniei prin faptul ca nu-si da demisia, cu siguranta ca in a doua zi ar face-o. Totul depinde de modul in care cei care sunt in jurul premierului analizeaza lucrurile acestea si cred ca sunt oameni capabili, oameni care stiu exact riscurile la care se expune premierul si riscurile de imagine pe care le poate suferi Romania”, si-a continuat Chereches tirada, tot in stilul ”gandire cu premeditare”.

[poll id=”1059″]

author avatar
Simona Badulescu
1.617 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger