AcasăPoliticaPonta ar urma sa fie externat in cursul acestei zile

Ponta ar urma sa fie externat in cursul acestei zile

La doar cateva zile dupa ce a suferit interventia chirurgicala la genunchiul stang, necesara ca urmare a unei accidentari suferite in timpul unui meci de baschet, seful Executivului ar urma sa primeasca unda verde de la medicii turci pentru a putea parasi clinica in care este internat.

Asadar, conform unor surse citate de B 1 TV, aceasta ar urma sa fie ultima zi pe care premierul se vede nevoit sa o petreaca pe un pat de spital. Cu toate acestea, faptul ca ar urma sa fie externat in ultima zi a saptamanii nu inseamna ca Ponta se va intoarce tot astazi in tara. Totul pentru ca, potrivit acelorlasi surse, specialistii i-ar fi transmis sefului Guvernului faptul ca, in urmatorul interval, se vor vedea zilnic, pentru recuperare, dar si pentru evaluarea starii postoperatorii.

Drept urmare, la acest moment nu se stie cand anume se va intoarce in tara seful Guvernului, in acest sens fiind asteptat un anunt oficial din partea premierului – eventual chiar pe contul sau de Facebook, prin intermediul caruia a si confirmat, practic, faptul ca s-a operat in Turcia, alegand aceasta varianta pentru ca a simtit nevoia de „liniste si odihna” – ori a reprezentatilor Palatului Victoria.

Dupa cum multi isi amintesc, timp de patru zile, respectiv pana vineri, atributiile de prim-ministru au fost preluate de catre actualul ministru de Interne, Gabriel Oprea.

65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger