AcasăPoliticaPonta ar fi gata "in 5 minute" sa refaca USL!

Ponta ar fi gata „in 5 minute” sa refaca USL!

Odata cu prezentarea listei cu numele propuse pentru a ocupa portofoliile in viitorul Guvern, Cabinetul Ponta 3, primul-ministru a declarat ca ar fi gata sa refaca USL-ul si ca, daca liberalii ar fi de acord sa revina la guvernare, ar reface Uniunea Social Liberala in „cinci minute”.

Zambind si facand aluzie la o declaratie mai veche a actualului sef al statului, cel care spunea, in aprilie 2007, ca daca Parlamentul va vota suspendarea sa va demisiona din functie „in maxim 5 minute de la vot”, Ponta s-a declarat dispus sa se aseze la masa discutiilor si sa refaca alainta care a fost la guverare din 2012 si pana zilele trecute si despre care spune ca ar fi „cea mai buna formula de guvernare” pe care o poate avea Romania.

In 5 minute, ca sa folosesc o terminologie cunoscuta, sunt gata sa refacem USL, cred ca e cea mai buna formula de guvernare pe care Romania o poate avea. Nu se poate pune problema acum sa ii dam pe ceilalti afara de la guvernare. Se pune problema ca UDMR sa ramana cu doua ministere. Deci, putem sa refacem USL”, a spus Victor Ponta, la finele conferintei de presa in care a anuntat lista propunerilor pentru Guvernul Ponta 3.

Citeste si: Premierul a prezentat, luni dupa-amiaza, numele ministrilor propusi pentru Cabinetul Ponta 3

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger