AcasăPoliticaPonta anunta o comisie parlamentara de ancheta in "cazul Calarasi"

Ponta anunta o comisie parlamentara de ancheta in „cazul Calarasi”

Seful Executivului a explicat, miercuri, ca, dupa intalnirea avuta cu ai sai colegi parlamentari din PSD, ca va fi infiintata o comisie care va analiza achizitia terenului de la Calarasi. Se intampla la doar cateva zile dupa ce fiica cea mare a presedintelui a anuntat ca a cumparat peste 200 de hectare in judetul amintit, pentru care a platit circa 300.000 de euro din „surse proprii”.

„Colegii din comisia juridica au propus si discutat despre o comisie de ancheta legata de modul in care institutii ale statului si persoane ocupand functii oficiale s-au implicat in activitati private de verificare pentru achizitionarea unor terenuri pentru persoane private. Este vorba despre cazul Calarasi. Parlamentul are dreptul sa faca (,) comisii de ancheta legate de anumite situatii. 300.000 de euro cash”, a declarat premierul, adaugand ca este vorba despre o situatie „cel putin dubioasa” si despre „primul om in stat”.

Recent, media publica informatii despre faptul ca, Ioana, fata cea mare a presedintelui, si-a cumparat un teren in Calarasi, de 290,41 ha, „platit dintr-un credit bancar ipotecar in valoare de 1.028.507,55 euro si din surse proprii pana la concurenta sumei de 1.306.845 euro , adica suma de 278.337,45 euro”.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger