AcasăPoliticaPonta anunta ca va propune o restructurare a Guvernului

Ponta anunta ca va propune o restructurare a Guvernului

Liderul PSD a anuntat ca saptamana viitoare se va sti clar daca se va „merge mai departe cu guvernarea”. Totodata, primul-ministru a anuntat ca va propune membrilor Coalitiei varianta unei restructurari a Executivului, astfel ca, in structura guvernamentala ar putea fi inclusi si ministri din partea PLR, formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu.

„Vom avea din nou in PSD, dar si in coalitia de guvernare, in aceasta saptamana, decizii de adoptat, in asa fel incat saptamana viitoare sa stim foarte clar daca pastram si mergem mai departe cu guvernarea”, a punctat Victor Ponta, marti, dupa discutiile din Parlament privind organizarea votului in diaspora, la prezidentialele din aceasta luna. Cerandu-i-se detalii cu privire la aceasta decizie, seful Guvernului a precizat: „Am avut discutii in coalitia de guvernare si decizia unanima este de a continua, trebuie sa existe si un sprijin foarte clar din partea grupurilor noastre parlamentare. (…) deocamdata, opinia generala este de a ne duce mandatul la bun sfarsit”.

Totodata, seful Guvernului a anuntat ca, dupa discutiile cu delegatia FMI, dar si dupa prezentarea, in Parlament, a Bugetului pentru anul viitor,  va propune in cadrul coalitiei o restructurare a Executivului, in asa fel incat si Partidul Liberal Reformator, condus de Tariceanu, sa fie reprezentat „la nivel de ministri” in cadrul Guvernului.

Cat priveste analiza din cadrul PSD, in vederea aplicarii unor schimbari, evaluarea va avea loc in primavara, a mai spus Ponta.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger