AcasăPoliticaPonta anunta ca n-a scapat cu totul de problema la genunchi: Este...

Ponta anunta ca n-a scapat cu totul de problema la genunchi: Este foarte posibil sa mai fac o operatie

Victor Ponta lasa PSD-ul in aer, dar ramane in continuare in fruntea Guvernului

Premierul Ponta nu pare sa scape prea curand de emotii si, cel mai probabil, nici de carje. A flat ca prima interventie chirurgicala la care a fost supus, la mijlocul lunii trecute,  intr-o clinica din capitala Turciei nu a fost suficienta pentru a da uitarii total problemele cauzate de o accidentare in timpul unui meci de baschet.

Drept urmare, medicii ar putea sa il supuna pe Victor Ponta unei noi interventii, lucru confirmat chiar de catre seful Guvernului, intr-o postare pe contul sau de Facebook. Din cate se pare, insa, nu mai este vorba de o operatie la fel de complicata ca precedenta, care a fost urmata de peste doua saptamani de recuperare. „Este foarte posibil sa mai fac o operatie la genunchi – trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a facut la precedenta operatie. Nu e asa de grav ca data trecuta, e mai simplu”, scrie primul-ministru in postarea de joi seara.

Ca si data trecuta, cel care va prelua, temporar, atributiile premierului va fi viceprim-ministrul Oprea. Insa, dupa cum explica Ponta, perioada in care va lipsi din fruntea Guvernului va fi mai scurta ca dupa operatia suferita in iunie. „Voi lipsi doar cateva zile, iar domnul Gabriel Oprea imi va tine locul in aceasta perioada”, mai precizeaza actualul sef de la Palatul Victoria.

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger