AcasăPoliticaPonta anunta ca il va vota pe Dragnea la sefia PSD: Cu...

Ponta anunta ca il va vota pe Dragnea la sefia PSD: Cu siguranta va fi ales

Dragnea pare ca nu are de ce sa-si faca griji. Dupa ce, deunazi, isi declara speranta ca Ponta il va vota pentru a ajunge in fruntea PSD, de aceasta data nu doar temporar, primul-ministru a anuntat, luni la amiaza, faptul ca il sustine pe fostul numar doi din Partidul Social Democrat pentru cea mai inalta functie din cadrul formatiunii.

Asadar, la o zi dupa ce Liviu Dragnea a confirmat, de la Alexandria, ca intra in cursa pentru prima functie in partid, functie ramasa libera odata cu retragerea, in vara, a actualului premier de la sefia partidului, Victor Ponta ii da asigurari actualului presedinte interimar al PSD ca se poate baza pe votul, dar si pe sprijinul sau. „Da (…) m-a convins. E foarte bine ca Liviu candideaza si cu siguranta va fi ales. Va avea tot sprijinul meu, asa cum am avut eu tot sprijinul lui, in toti cei cinci ani si jumatate de mandat, o multime…”, a subliniat Victor Ponta.

Momentan, Dragnea mai are un singur contracandidat in cursa interna pentru sefia PSD, de luna viitoare, in persoana lui Daniel Savu. Totul dupa ce atat Robert Negoita, cat si Serban Nicolae, alti doi pesedisti care, intr-o prima faza, isi anuntasera intentia de a participa la competitia care va desemna liderul „plin” al PSD razgandindu-se intre timp.

author avatar
Cristina Stefan
59 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger