AcasăPoliticaPonta aduna scamele de pe Kovesi si Bica

Ponta aduna scamele de pe Kovesi si Bica

Victor Ponta incearca sa-i sensibilizeze pe europeni laudand din rasputeri activitatea DNA si DIICOT

Victor Ponta considera ”absolut impresionante” rezultatele obtinute de institutiile anticoruptie, domeniu in care DNA si DIICOT sunt fruncea.

Victor Ponta incearca sa-i sensibilizeze pe europeni laudand din rasputeri activitatea DNA si DIICOT
Conform premierului, Codruta Kovesi (foto) si Alina Bica au o activitate de nota 10
Alina Bica

Demonizata pana nu demult de tot USL-ul, in frunte cu Victor Ponta, DNA pare sa fi reusit mai nou sa castige stima actualului premier. ”Romania a implementat din 2007 toate institutiile cu care Comisia UE ne-a ajutat si rezultatele au fost absolut impresionante, pentru ca multi politicieni, persoane publice au fost sanctionate, avem institutii laudate, deci, as spune ca nu este mai multa sau mai putina coruptie decat limita europeana si ar trebui sa luptam impotriva ei si sa facem totul mai transparent. (…) Institutia anticoruptie si-a facut treaba foarte bine, a investigat pe aproape toata lumea”, a afirmat Ponta, la Euronews.

Iar cum DNA si DIICOT (institutii conduse de Codruta Kovesi si Alina Bica) sunt vedetele incontestabile ale luptei anticoruptie, rezulta ca, spre deosebire de majoritatea uselista, Victor Ponta are numai cuvinte de lauda la adresa activitatii celor doua doamne.

author avatar
Simona Badulescu
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger