AcasăPoliticaPonta admite lipsa de comunicare in privinta vizitei in tarile arabe: Trebuia...

Ponta admite lipsa de comunicare in privinta vizitei in tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Seful Guvernului si-a insusit criticile venite din directia liderului de la Cotroceni, in privinta recent incheiatei sale vizite in tarile arabe. Cat priveste relatia de colaborare la nivel institutional dintre premier si presedinte, Ponta spune ca este „in continuare foarte buna”.

In conditiile in care, zilele trecute, seful statului i-a reprosat faptul ca a plecat „pe cont propriu” in vizita in tarile arabe, si ca inainte de a pleca in turneul pe care l-a intreprins in statele din Arabia nu l-a consultat, alegand sa-i spuna abia dupa vizitele facute ce „discutii senzationale” a avut, premierul si-a pus cenusa in cap. Intr-un interviu acordat, seara trecuta, postului TV Digi 24, Victor Ponta recunoaste ca a fost o lipsa la capitolul comunicare intre el si presedinte. ” A fost o lipsa de comunicare si cu siguranta putem sa comunicam mult mai bine pe aceasta zona. (…) Dar, sunt total de acord, o mai buna comunicare nu strica nimanui”, a admis liderul social-democrat.

Drept urmare, pe un ton cat se poate de impaciuitor, seful Executivului a recunoscut ca ar fi putut sa ii vorbeasca presedintelui despre aceasta vizita pregatita cu mult timp inainte, dupa cum a tinut sa sublinieze Victor Ponta. „Trebuia sa pun eu mana pe telefon si … in momentul in care, repet, lucram de mult timp la o vizita”, a sustinut seful Guvernului, lasand sa se inteleaga ca acest inconvenient nu va mai aparea. „Repet, de-acum incolo, voi pune mana, nu-i nici o problema sa pun mana pe telefon si sa comunic direct, nu doar prin partea de echipe”, a dat asigurari primul-ministru.

Va amintim ca, sambata, la intoarcerea din vizita pe care a efectuat-o in Polonia, in contextul implinirii a sapte decenii de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Klaus Iohannis a subliniat ca premierul ar fi putut sa aiba o discutie cu el, inainte de a pleca in vizita in tarile arabe. „Este o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui”, declara liderul de la Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger