AcasăPoliticaPonta, acuzatie grava la adresa lui Isar

Ponta, acuzatie grava la adresa lui Isar

Fostul lider social-democrat si ex-premier, pana in noiembrie anul trecut, a lansat o acuzatie extrem de grava la adresa unui fost ministru din Guvernul sau, despre care sustine ca ar fi ofiter acoperit.

Este vorba despre un fost liberal, si nu despre un pesedist. Mai exact, despre Lucian Isar, actualul sot al Alinei Gorghiu, co-presedinte PNL. „Lucian Isar e. Despre el vorbeam. De Isar. A preluat tot. A preluat si PNL-ul”, a sustinut, in urma cu doar cateva zeci de minute, de la Parlament, Victor Ponta.

Spusele sale vin la doar cateva zile de Ponta cand posta, pe Facebook, urmatorul mesaj, cu referire la situatia lui Liviu Dragnea, urmare a faptului ca in ziua respectiva se aflase decizia definitiva a Instantei Supreme, in „dosarul referendumul”, si anume faptul ca este condamnat la doi ani cu suspendare, dar si in ziua in care seful Comisiei parlamentare de control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii (SRI) a venit cu o serie de lamuriri.

Mai precis, deputatul Georgian Pop a explicat, intr-un comunicat, faptul ca verificarile facute in acest sens au indicat faptul ca SRI-ul nu are ofiteri acoperiti in Legislativ, Executiv sau in partidele electorale. „In ceea ce priveste tema posibililor ofiteri acoperiti ai SRI reiterez, asa cum am comunicat public si in alte situatii, ca cel putin in mandatul meu de presedinte al Comisiei am verificat constant respectarea legislatiei pe acest subiect. Concret, documentele oficiale rezultate in urma controalelor efectuate probeaza faptul ca nu exista incompatibilitati legale in Parlament, Guvern sau partide politice, adica SRI nu are ofiteri acoperiti in institutiile in care legislatia interzice expres acest lucru”, sustine Pop.

Mesajul de pe contul de socializare al fostului premier este urmatorul:

„Ca sa raspund tuturor celor care ma intreaba: cred ca Liviu Dragnea NU trebuie sa isi dea demisia din functia de Presedinte al PSD! Trebuie sa tina Partidul unit, sa castige alegerile locale si parlamentare si sa fereasca PSD de toti „ofiterii” acoperiti sau descoperiti care vor sa il preia! Clar?

Update – pt ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de „ofiterii” care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”.

Trebuie, insa, spus ca nu e prima oara cand Ponta lanseaza o acuzati la adresa lui Isar. De altfel, liberalul – fost ministru in Guvenrul Ponta 1 -anunta, in februarie acest an, dupa ce acesta din urma a facut o afirmatie la adresa sa, ca ia in calcul varianta de a-l actiona in instanta pe fostul premier. Dupa ce Isar fusese la DNA, Ponta scria pe Facebook faptul ca ar fi avut informatii cum ca liberalul „a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui priect important in Romania”.

author avatar
eNational
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger